top of page
  • Фото автораAfftor ZT

ЗАВОД "ТЕМП" відновлює свою роботу.

Після тривалого простою відновив свою роботу ТОВ «ЛЕБЕДИНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ДОСЛІДНО-ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ ЗАВОД «ТЕМП» .

Влітку 2020 року з ініціативи Корольова Д.С., власника ПП «КОМЕРЦ УПРАВ КОНСАЛТИНГ», було прийнято рішення про придбання корпоративних прав ТОВ "ЛЕБЕДИНСЬКИЙ МБДЕ ЗАВОД "ТЕМП" (далі: ЗАВОД "ТЕМП").


"Це придбання пов'язано з нашою стратегією інвестицій у виробництво запасних частин і комплектуючих залізничного рухомого складу. Завод будемо використовувати як експериментальний інноваційний майданчик. Перш за все - для отримання високоякісних комплектуючих. Також ми розглядаємо можливість запустити на його базі інноваційні продукти, але це поки комерційна таємниця ", - сказав в інтерв'ю нашому блогу власник ПП "КОМЕРЦ УПРАВ КОНСАЛТИНГ" Денис Корольов.


У числі продуктів, виробництвом яких може зайнятися ЗАВОД "ТЕМП", можуть бути як гальмівне устаткування рухомого складу залізниці, так і гальмівне обладнання метрополітену, насоси та комплектуючі до двигунів. Зараз компанія обговорює найбільш перспективні напрямки на найближчі 5-8 років.


Про інтерес до виробництва гальмівного обладнання Корольов говорив на конференції в серпні 2019 року (Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна), відповідаючи на запитання, чи вивчає компанія попит на українське гальмівне обладнання - робочу камеру розподільника повітря.


ПП «КОМЕРЦ УПРАВ КОНСАЛТИНГ» придбало 100% долю у ЗАВОД "ТЕМП" в липні 2020 року. Сума угоди не розкривалася.


ТОВ «ЛЕБЕДИНСЬКИЙ МБДЕ ЗАВОД «ТЕМП» - одне з найстаріших підприємств машинобудівної галузі України. За даними сайту підприємства, на даному етапі його потужності складають 3 тис. одиниць на місяць (усереднено по всій лінійці).


265 переглядів0 коментарів
bottom of page